FinConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

Andere oplossingen

Ontdek naast FinConnect nog meer oplossingen op maat van de financiële diensten van de lokale besturen.

Opleidingen Icon

Opleidingen

Praktijkgerichte basisopleidingen bieden u een leerrijke kennismaking tot een waaier van topics rond de grote thema’s financiën, overheidsopdrachten en boekhouding & beheer. Diepgravende studiedagen laten u toe om uw kennis te verfijnen en bij te schaven.

Boeken Icon

Boeken

Talrijke boeken bestrijken alle relevante facetten van de grote thema’s financiën, overheidsopdrachten en boekhouding & beheer. Al deze uitgaven gidsen u moeiteloos door de geldende regelgeving, de laatste evoluties en de belangrijkste aandachtspunten.

E Learning Icon

E-learning Overheidsopdrachten

De online en interactieve cursus overheidsopdrachten voor iedere medewerker die snel, efficiënt en voordelig, maar vooral op een boeiende en gebruiksvriendelijke manier, de nodige basiskennis wil verwerven of opfrissen.

Magazine Icon

Finzine

Het driemaandelijkse tijdschrift voor en door de financieel directeurs en de medewerkers van de financiële diensten van de lokale besturen. Gratis bezorgd aan elke geïnteresseerde lezer en eveneens online raadpleegbaar in FinConnect.

Eveneens te ontdekken

Subsidiemanager Embleem
Subsidiemanager Logo

Vind en beheer vlot subsidies. Realiseer de doelen van uw organisatie.

Esignflow Embleem
Esignflow Logo

De slimme en veilige manier om digitale documenten te beheren, ondertekenen en verzenden.

Als eerste op de hoogte van onze initiatieven?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, nieuwe boeken, ...